Gyengénlátó Változat

Beszámoló - Gyermektáborok szervezése (VP6-19.2.1.-70-8-22)

Beszámoló a Pannónia Kincse Leader Egyesület „Gyermektáborok szervezése (VP6-19.2.1.-70-8-22)” című helyi felhívása kapcsán

Gönyű Gyorsan fejlődő település a Duna partján, a Bakony-ér és a falut délről ölelő 3200 hektáros erdő szomszédságában. A község mai gazdasági versenyképeségét az ipar és a hozzá kapcsolódó vízi, vasúti és közúti szállítás adja. A község vezetése igyekszik megragadni minden olyan lehetőséget, amely segítségével élhetőbbé, komfortosabbá válhatnak a községben élők mindennapjai. A cél az, hogy Gönyű nyugodt, egészséges és korszerű otthona legyen lakosainak és vonzó célpontja vendégeinek.

Az elmúlt évekhez hasonlóan 2022-ben is minden lehetséges alkalmat és pályázati lehetőséget próbált kihasználni a község. A Pannónia Kincse LEADER Egyesület „Gyermek táborok szervezése -VP6-19.2.1.-70-8-22” felhívás is jó alkalomnak bizonyult arra, hogy támogatást nyerjenek olyan program megvalósításához, mely által hozzájárulnak a gyermekek közösségi élményeinek kialakításához, lehetővé teszik a szabadidő aktív és tartalmas eltöltését, kulturális értékeink megismerését, valamint egészséges életmódra nevelnek. A tábor elsődleges célja az aktív részvételen alapul, hasznos szabadidős programok biztosítása a településen élő gyermekek számára.

A projekttábla is kihelyezésre került, illetve a lakosságot folyamatosan tájékoztattuk a helyi újságban. Ezáltal a projekt kapcsán a tájékoztatással, nyilvánossággal kapcsolatos kötelezettségének az önkormányzat eleget tett.

 

További információ:

www.gonyu.hu
palyazatok##kukac##gonyu.hu

E-mail

Légszennyezettségi adatok

1970.01.01. 01:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 0 0
NO2 0 0
NOx 0 0
O3 0 0
NO 0 -
Szélirány Nincs adat
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

További oldalak